Onafhankelijke financiële dienstverlening in uw belang.

Geen enkel bedrijf kijkt er tegenwoordig meer van op dat het juist andere bedrijven zijn die veel geld verdienen aan de debiteuren en vorderingen van uw eigen bedrijf. Denk alleen al aan de grote deurwaarderskantoren en incassobureaus die aan de haal gaan met de opbrengsten van uw incasso's en deze revenuen maar heel moeilijk met u kunnen - of willen - delen.

Harten & Partners ziet deze ontwikkeling met lede ogen aan en vanuit die gedachte hebben wij ons tot onafhankelijk intermediair ontwikkeld om u zo goed mogelijk te adviseren zodat u zelf een maximaal rendement op uw eigen debiteuren en vorderingen kunt realiseren.

Het speerpunt hierbij is dat uw debiteuren met respect worden behandeld en dat de financiële mogelijkheden van alle betrokken partijen in het proces worden betrokken. Uw debiteuren heeft u leren kennen als klanten, waaruit veelal een goede relatie is ontstaan.

Harde incasso-acties van een deurwaarder of incassobureau berokkenen de relatie tussen u en uw klant schade en leiden niet tot een bevredigende oplossing voor uw incassoprobleem. Harten & Partners halen de deurwaarders- en incassoschakel uit uw incassotraject zonder dure incasso- en deurwaarderskosten voor u en uw klanten. 

Neem vrijblijvend met ons contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart te laten brengen. Onze verdienste is uw winst.  

Harten & Partners - Fiscale & Juridische diensten | info@hartenenpartners.nl